Ninapinta mattavalkoinen sisäkatto

Ninapinta® matta / satiini sisäkatto

Ninapinta® sisäkattomateriaalilla saadaan kestävä tasainen pinta, joka ei halkeile, eikä muuta väriä ajan saatossa. Matta sisäkattomateriaali muistuttaa ulkonäöltään maalattua kipsilevykattoa kun satiini materiaali on pinnaltaan astetta kiiltävämpi ja sileämpi kuin matta. Akustisen ominaisuutensa vuoksi sisäkattomateriaali vaimentaa hyvin ääniä ja antistaattisena materiaalina se ei kerää pölyä.

Lue Lisää

Kiiltävä sisäkatto

Ninapinta® kiiltävä sisäkatto

Kiiltävällä Ninapinta® sisäkattomateriaalilla saadaan toteutettua näyttäviä sisäkattoratkaisuja ja tilanjakoja yhdistelemällä esim. kiiltävää ja mattamateriaalia keskenään. Kiiltävä sisäkatto-materiaali pääsee oikeuksiinsa etenkin kylpy- ja olohuoneissa sekä avokeittiöissä. Akustisen ominaisuutensa vuoksi sisäkattomateriaali vaimentaa hyvin ääniä ja antistaattisena materiaalina se ei kerää pölyä.

Lue Lisää

Ninapinta printtivalokatto

Ninapinta® kuvallinen sisäkatto

Kuvallinen Ninapinta® sisäkattomateriaali on pitkäikäinen ratkaisu, joka ei halkeile, eikä muuta väriä ajan saatossa. Akustisen ominaisuutensa vuoksi sisäkattomateriaali vaimentaa hyvin ääniä ja antistaattisena materiaalina se ei kerää pölyä. Sisäkattomateriaalilla saadaan nopeasti ja helposti piilotettua häiritsevät putket, johdot sekä rakennusvirheet. Ninapinta® sisäkattomateriaali soveltuu käytettäväksi myös kosteissa tiloissa.

Lue Lisää

Valokatto

Ninapinta® valokatto

Ninapinta® valokatot soveltuvat niin yksityiskoti käyttöön kuin julkisiin tiloihin. Valokatolla saadaan erittäin miellyttävä ja hyvä valaistus. Valon kirkkauden sekä valonvärin voi valita oman mieltymyksen tai tilan tarpeen mukaan. Valonväreistä luonnonvalkoinen (4000-4500 kelviniä) on eniten käytetty. Valokatot toimivat myös himmentimen kanssa. Yksityiskodeissa valokattoja on esimerkiksi eteisissä, käytävissä, keittiöissä sekä kylpyhuoneissa.

Lue Lisää

Akustiikkakatto sisäkatto

Ninapinta® akustiikkakatto

Ninapinta® akustiikka sisäkattomateriaali vaimentaa hyvin ääniä ja poistaa tilasta ei toivotun kaikumisen. Ninapinta® akustiikka sisäkattomateriaali antaa monia mahdollisuuksia erilaisten sisäkattojen toteuttamiseen niin julkisissa tiloissa kuin kodeissakin. Materiaali mahdollistaa useiden valaisinratkaisujen toteuttamisen. Akustiikka sisäkattomateriaalilla saadaan kaunis ja sileä kattopinta ja se on kustannustehokas vaihtoehto perinteisille akustiikkapaneeleille.

Lue Lisää

Ninapinta® reiällinen koristesisäkattomateriaali

Uusi reiällinen koristekattomateriaali tarjoaa mielenkiintoisia kuvioita ja laajan 150 sävyn värivalikoiman. Reiällisen Ninapinta® sisäkatto-materiaalin pinta on sileä eikä halkeile, muuta väriä ajan saatossa tai lähde repeämään aukko kohdista. Pohjalla reiällisessä koristekatossa on peruskattomateriaali ja sen päälle asennetaan reiällinen materiaali. Sisäkattomateriaalien väliin voidaan asentaa led valaistus jolloin saadaan hauskoja valoefektejä aikaiseksi. Ninapinta® reiällinen koristekattomateriaali soveltuu käytettäväksi myös kosteissa tiloissa, kuten esim. kylpyhuoneissa.

Lue Lisää