Valitse kiiltävä Ninapinta® stretch sisäkattomateriaali kun haluat näyttävän ja asetta fiinimmän sisäkaton!

Kiiltävällä Ninapinta® sisäkattomateriaalilla saadaan toteutettua näyttäviä sisäkattoratkaisuja. Kiiltovalkoinen sisäkattomateriaali pääsee oikeuksiinsa etenkin kylpy- ja olohuoneissa sekä avokeittiöissä. Akustisen ominaisuutensa vuoksi Ninapinta stretch sisäkattomateriaali vaimentaa ääniä ja vähentää tilan kaikumista.

Ninapinta® stretch sisäkattomateriaalilla saadaan kerta-asennuksella tasainen ja virheetön pinta, joka ei halkeile, eikä muuta väriä ajan saatossa. Ninapinta® sisäkatto voidaan asentaa suoraan höyrysulkumuovin tai vanhan sisäkaton päälle, jolloin säästytään aikaa ja vaivaa vievältä kipsilevykaton asennus-, tasoitus- ja maalaustyöltä. Ninapinta® sisäkaton asentaminen hoituu ammattilaisiltamme jopa yhdessä päivässä.

Ninapinta® sisäkattomateriaali on huoltovapaa ja antistaattisena materiaalina se ei kerää pölyä. Jos ilmanvaihtokanavien ympärille kertyy ajansaatossa pölyä ja likaa, on materiaalin pinta puhdistettavissa miedolla ikkunanpesunesteellä.

Ninapinta® sisäkattomateriaali soveltuu käytettäväksi kosteissa tiloissa ja myös saunan viereen asennettuna. Saunan sisäkatoksi materiaali ei sovellu.

Ninapinta® sisäkattomateriaali mahdollistaa erilaisten sisäkattojen toteuttamiseen niin julkisissa tiloissa kuin kodeissakin. Materiaali mahdollistaa lähes kaikkien LED valaisinratkaisujen toteuttamisen niissä.

Sisäkattomittaukset ja -asennukset valtuutettujen asentajiemme toimesta. Inspiroidu ja katso erilaisia sisäkatto toteutuksia Galleriasta.

Kiiltävä Ninapinta® sisäkattomateriaalin edut:

  •  Näyttävä sisäkatto, sileällä ja virheettömällä pinnalla
  • Vaimentaa ääniä ja vähentää kaikumista
  • Vaivaton, huoltovapaa ja pitkäikäinen sisäkattoratkaisu
  • Kustannustehokas, nopea asentaa
  • Mahdollistaa näyttävien sisäkattojen ja valaistusratkaisujen toteuttamisen
  • Soveltuu sisäkattomateriaaliksi kosteisiin tiloihin
  • Saatavana useita eri sävyjä
  • Mahdollisuus yhdistää eri sävyjä ja kiiltävyysasteisia stretch sisäkattomateriaaleja toisiinsa
  • 10 vuoden materiaalitakuu

044-3444330     info@ninapinta.fi

Galleria

Inspiroidu esimerkkitoteutuksista

Nopea asennus

Vakioidulla asennusmenetelmällä nopea ja siisti asennus.

Katso Ninapinta® sisäkaton asennusvideo:

 

Makuuhuoneen monitasoinen kiiltävä sisäkatto
Ninapinta kiiltävä valkoinen sisäkatto