Ninapinta® sisäkattomateriaalilla uudistat nopeasti ja kustannustehokkaasti kotien sekä julkisten tilojen sisäkatot!

Matta valkoinen Ninapinta® stretch sisäkattomateriaali muistuttaa ulkonäöltään maalattua kipsilevykattoa kun satiini sisäkattomateriaali on pinnaltaan astetta kiiltävämpi ja sileämpi kuin matta. Akustisen ominaisuutensa vuoksi Ninapinta stretch sisäkattomateriaali vaimentaa ääniä ja vähentää tilan kaikumista.

Ninapinta® stretch sisäkattomateriaalilla saadaan kerta asennuksella tasainen ja virheetön pinta, joka ei halkeile, eikä muuta väriä ajan saatossa. Ninapinta® sisäkatto voidaan asentaa suoraan höyrysulkumuovin tai vanhan sisäkaton päälle, jolloin säästytään aikaa ja vaivaa vievältä kipsilevykaton asennus-, tasoitus- ja maalaustyöltä. Ninapinta® sisäkaton asentaminen hoituu ammattilaisiltamme jopa yhdessä päivässä.

Ninapinta® sisäkattomateriaali on huoltovapaa ja antistaattisena materiaalina se ei kerää pölyä. Jos ilmanvaihtokanavien ympärille kertyy ajansaatossa pölyä ja likaa, on materiaalin pinta puhdistettavissa miedolla ikkunanpesunesteellä.

Ninapinta® sisäkattomateriaali soveltuu käytettäväksi kosteissa tiloissa ja myös saunan viereen asennettuna. Saunan sisäkatoksi materiaali ei sovellu.

Ninapinta® sisäkattomateriaali mahdollistaa erilaisten sisäkattojen toteuttamiseen niin julkisissa tiloissa kuin kodeissakin. Materiaali mahdollistaa lähes kaikkien LED valaisinratkaisujen toteuttamisen niissä.

Sisäkattomittaukset ja -asennukset valtuutettujen asentajiemme toimesta. Inspiroidu ja katso erilaisia sisäkatto toteutuksia Galleriasta.

Ninapinta® matta / satiini sisäkattomateriaalin edut:


  • Yksinkertaisen tyylikäs sisäkatto, sileällä ja virheettömällä pinnalla

  • Vaimentaa ääniä ja vähentää kaikumista

  • Vaivaton, huoltovapaa ja pitkäikäinen sisäkattoratkaisu

  • Kustannustehokas, nopea asentaa

  • Mahdollistaa näyttävien sisäkattojen ja valaistusratkaisujen toteuttamisen

  • Soveltuu sisäkattomateriaaliksi kosteisiin tiloihin

  • Saatavana useita eri sävyjä

  • Mahdollisuus yhdistää eri sävyjä ja kiiltävyysasteisia stretch sisäkattomateriaaleja toisiinsa

  • 10 vuoden materiaalitakuu

044-3444330     info@ninapinta.fi

Galleria

Inspiroidu esimerkkitoteutuksista

Nopea asennus

Vakioidulla asennusmenetelmällä nopea ja siisti asennus.

Katso Ninapinta® sisäkaton asennusvideo:

Matta sisäkatto
Matta sisäkatto