Printti Ninapinta® sisäkattolla piristät kodin tai julkisen tilan sisäkaton ilmettä

Kuvallisella Ninapinta® sisäkattomateriaalilla saadaan toteutettua näyttäviä ja persoonallisia sisäkattoratkaisuja. Kuvalliset sisäkatot sopivat hyvin lastenhuoneisiin, vaatehuoneeseen, kylpyhuoneeseen tai olohuoneeseen sekä yrityksen toimitiloihin ja julkitiloihin. Akustisen ominaisuutensa vuoksi Ninapinta stretch sisäkattomateriaali vaimentaa ääniä ja vähentää tilan kaikumista.

Ninapinta® stretch sisäkattomateriaalilla saadaan kerta-asennuksella tasainen ja virheetön pinta, joka ei halkeile, eikä muuta väriä ajan saatossa. Ninapinta® sisäkatto voidaan asentaa suoraan höyrysulkumuovin tai vanhan sisäkaton päälle, jolloin säästytään aikaa ja vaivaa vievältä kipsilevykaton asennus-, tasoitus- ja maalaustyöltä. Ninapinta® sisäkaton asentaminen hoituu ammattilaisiltamme jopa yhdessä päivässä.

Ninapinta® sisäkattomateriaali on huoltovapaa ja antistaattisena materiaalina se ei kerää pölyä. Jos ilmanvaihtokanavien ympärille kertyy ajansaatossa pölyä ja likaa, on materiaalin pinta puhdistettavissa miedolla ikkunanpesunesteellä.

Ninapinta® sisäkattomateriaali soveltuu käytettäväksi kosteissa tiloissa ja myös saunan viereen asennettuna. Saunan sisäkatoksi materiaali ei sovellu.

Ninapinta® sisäkattomateriaali mahdollistaa erilaisten sisäkattojen toteuttamiseen niin julkisissa tiloissa kuin kodeissakin. Materiaali mahdollistaa lähes kaikkien LED valaisinratkaisujen toteuttamisen niissä.

Sisäkattomittaukset ja -asennukset valtuutettujen asentajiemme toimesta. Inspiroidu ja katso erilaisia sisäkatto toteutuksia Galleriasta.

Printti Ninapinta® sisäkattomateriaalin edut:

  • Näyttävä sisäkatto, sileällä ja virheettömällä pinnalla
  • Voidaan painattaa haluamaasi kuvaa ja tekstiä
  • Vaimentaa ääniä ja vähentää kaikumista
  • Vaivaton, huoltovapaa ja pitkäikäinen sisäkattoratkaisu
  • Kustannustehokas, nopea asentaa
  • Mahdollistaa näyttävien sisäkattojen ja valaistusratkaisujen toteuttamisen
  • Soveltuu sisäkattomateriaaliksi kosteisiin tiloihin
  • 10 vuoden materiaalitakuu

044-3444330     info@ninapinta.fi

Galleria

Inspiroidu esimerkkitoteutuksista

Kokeile!

Leikittele kuvilla, kokeile vaihtoehtoja.

Kuvallinen sisäkatto