Ninapinta® – valokatolla luot miellyttävän valaistuksen tilaan kuin tilaan!

Ninapinta® valokattoja asennetaan yksityiskoti käyttöön kuin julkisiin tiloihin. Valokatolla saadaan erittäin miellyttävä ja hyvä valaistus. Valon kirkkauden sekä valonvärin voi valita oman mieltymyksen tai tilan tarpeen mukaan. Valonvärinä puhdas valkoinen, 4000K on eniten käytetty. Valokattoja saa himmennettävänä tai ilman himmennystä sekä värilämpötilasäädettävänä. Valokatolla pystytään luomaan tunnelmallisia tiloja tai erittäin kirkkaan ja hyvän valaistuksen antavia ympäristöjä, jonka valo on silti pehmeä eikä se häikäise.

Valokatot ovat näyttäviä ja käytännöllisiä lähes missä vain. Valokatot soveltuvat kosteisiin tiloihin myös saunan viereen asennettuna. Saunan sisäkatoksi materiaali ei sovellu. Valokattomateriaaliin on mahdollista painattaa myös kuvaa ja tekstiä.

Valokattoja asennetaan esimerkiksi: eteisiin, käytäviin, keittiöissä saarekkeen päälle, kylpyhuoneisiin lavuaarin tai suihkuin päälle, WC tiloihin, vaate/pukeutumishuoneisiin jne.

Valokaton muodolla ei ole rajoituksia, katoista voidaan tehdä pyöreitä, kaarevia, suorakulmaisia jne. muodoiltaan. Ninapinta® sisäkaton asentaminen hoituu ammattilaisiltamme jopa yhdessä päivässä.

Valokaton asennus

Valokatto tarvitsee asennustilaa noin 7 – 20cm, jotta valokatto ei jää raidalliseksi. Valokaton asennuskohdassa ei saa mennä putkia tai palkkeja, sillä ne tekevät varjon valokaton pintaan. Valokaton LED –nauhat voidaan asentaa kahdella eri tavalla, riippuen miltä valokaton halutaan näyttävän. LED –nauhat voidaan asentaa kiertämään valokaton reunoilla, jolloin valokaton keskiosa jää tummemmaksi. Kauttaaltaan tasaisen värinen valokatto saadaan asentamalla LED –nauhat 10 – 15cm välein koko valokatto alueelle.

Sisäkattomittaukset ja -asennukset valtuutettujen asentajiemme toimesta. Inspiroidu ja katso erilaisia sisäkatto toteutuksia Galleriasta.

Ninapinta® valokaton edut:

  • Miellyttävä ja tehokas valaistus, joka ei häikäise
  • Pitkäikäinen ja vähäinen huollontarve (Ninapinta valokatossa)
  • Soveltuu kosteisiin tiloihin
  • Saatavana tunnelmavalosta aina erittäin kirkkaaseen työskentelyvaloon
  • Saatavana himmennystoiminnolla tai ilman
  • Valokattoja voidaan tehdä erikokoisina ja muotoisina
  • Valokattomateriaaliin voidaan painattaa kuvaa ja tekstiä
  • Saatavana avaimet käteen pakettina valojen kanssa tai ilman valoja
  • 10 vuoden materiaalitakuu

044-3444330     info@ninapinta.fi

Galleria

Inspiroidu esimerkkitoteutuksista

Ninapinta kosteantilan valokatto
Ninapinta printtivalokatto
Ninapinta vaatehuoneen valokatto