Ninapinta tuotteet

Ninapinta stretch –sisäkatot, akustiikka- printti sekä valokatot myydään aina asennettuna. Kauttamme myös LED valoratkaisut toimittamiimme sisäkattoihin.
Tuotteet

Akustiikkakatto

Ninapinta akustiikkasisäkatolla saadaan kaunis ja sileä sisäkattopinta, joka vaimentaa tehokkaasti ääniä ja poistaa kaikumista.
Katso tuote
Tuotteet

Matta / Satiini sisäkatto

Stretch sisäkattomateriaali on nopea asentaa ja kustannustehokas ratkaisu, jolla saadaan kauttaaltaan tasainen sisäkattopinta, joka ei halkeile tai muuta väriä.
Katso tuote
Tuotteet

Kiiltävä sisäkatto

Kiiltävä Ninapinta sisäkatto on ylellisen oloinen ja se luo vaikutelman lasipintaisesta sisäkatosta. Materiaalilla voidaan luoda näyttäviä sisäkattoja.
Katso tuote
Tuotteet

Valokatto

Ninapinta valokatto luo tunteen kattoikkunasta. Valokatto antaa tilaan runsaasti valoa, joka on himmennettävissä. Valokaton valo on miellyttävä ja se ei häikäise.
Katso tuote
Tuotteet

Printti valokatto

Ninapinta printti valokatoilla voidaan luoda persoonallisia ratkaisuja. Valokattomateriaaliin voidaan printata vapaa valintainen kuva tai tekstiä.
Katso tuote
Tuotteet

Valokuvatapetti

Saumattomassa Ninapinta valokuvatapetissa on himmeäkiiltoinen kangasta muistuttava pinta, joka toistaa värit kauniisti. Tapetti kestää hyvin auringonvaloa, kulutusta ja pyyhkimistä.
Katso tuote