Syksy on vilkasta rakentamisen ja remontoinnin aikaa. Ninapinta sisäkattoratkaisulla päivität nopeasti ja vaivattomasti uudet sisäkatot asuntoosi. Tutustu Ninapinta sisäkattoihin www.ninapinta.fi

Ninapinta® sisäkattona on käytetty satiinisisäkattomateriaalia

Matta valkoinen Ninapinta® stretch sisäkattomateriaali muistuttaa ulkonäöltään maalattua kipsilevykattoa kun satiini sisäkattomateriaali on pinnaltaan astetta kiiltävämpi ja sileämpi kuin matta. Akustisen ominaisuutensa vuoksi Ninapinta stretch sisäkattomateriaali vaimentaa ääniä ja vähentää tilan kaikumista.

Ninapinta® stretch sisäkattomateriaalilla saadaan kerta asennuksella tasainen ja virheetön pinta, joka ei halkeile, eikä muuta väriä ajan saatossa. Ninapinta® sisäkatto voidaan asentaa suoraan höyrysulkumuovin tai vanhan sisäkaton päälle, jolloin säästytään aikaa ja vaivaa vievältä kipsilevykaton asennus-, tasoitus- ja maalaustyöltä. Ninapinta® sisäkaton asentaminen hoituu ammattilaisiltamme jopa yhdessä päivässä.

Ninapinta® sisäkattomateriaali on huoltovapaa ja antistaattisena materiaalina se ei kerää pölyä. Jos ilmanvaihtokanavien ympärille kertyy ajansaatossa pölyä ja likaa, on materiaalin pinta puhdistettavissa miedolla ikkunanpesunesteellä.

Ninapinta® sisäkattomateriaali soveltuu käytettäväksi kosteissa tiloissa ja myös saunan viereen asennettuna. Saunan sisäkatoksi materiaali ei sovellu.

Ninapinta® sisäkattomateriaali mahdollistaa erilaisten sisäkattojen toteuttamiseen niin julkisissa tiloissa kuin kodeissakin. Materiaali mahdollistaa lähes kaikkien LED valaisinratkaisujen toteuttamisen niissä.

Haluatko tietää enemmän?