PÄÄKAUPUNKISEUTU

Ninapinta Oy hakee ovi- sekä sisäkattoasentajia!

Työ on siistiä sisätyötä ja työtehtäviisi kuuluvat oviasentajan roolissa väliovien ja karmien asennustyöt uudiskohteissa. Sisäkattoasentajan työssä puolestaan vastaat Stretch –sisäkattojen asennustöistä saneeraus- sekä uudiskohteissa.

Odotamme sinulta aikaisempaa kokemusta rakennusalan tehtävistä. Sinulla ei tarvitse olla aikaisempaa kokemusta juuri ovi- tai sisäkattoasennuksista. Toivomme kuitenkin, että olet kiinnostunut remonttitöistä ja yleisimmät työkalut pysyvät käsissäsi.

Arvostamme erityisesti oma-aloitteista asennettasi työntekoa kohtaan sekä itsenäistä ja tarkkaa työotettasi. Tehtävässä menestyminen edellyttää sinulta myös hyvää fyysistä peruskuntoa.

Lue koko ilmoitus https://www.click-hp.fi/tyopaikat/13056 Haku päättyy 21.6.2021. Kaikki lisätiedot tehtävää koskien seniorikonsultti Mikael Karlssonilta arkisin klo 9-11 välisenä aikana, puh. 050 411 0252.

 

Avoin hakemus Ninapinta Oy

Meillä ei juuri nyt ole avoimia työpaikkoja, mutta kuulemme mielellämme sinusta, jos työ Ninapinnassa kiinnostaa! Meillä voi työllistyä seuraaviin työtehtäviin: sisäkatto- ja / tai oviasentajaksi, talonrakentajaksi sekä työnjohto.

Etsimme jatkuvasti uusia osaajia työyhteisöömme. Arvostamme aktiivista, huollellista ja oma-aloitteista otetta työhön ja annamme mielellämme vastuuta, kun sitä haluaa ottaa. Lähetä avoin hakemus meille sähköpostitse ja kerro osaamisestasi.

Lyhyesti meistä

Olemme pieni ja joustava yritys ja teemme sisäkattoasennuksia koko Suomen alueella. Lisäksi asennamme pääkaupunkiseudulla uudiskohteiden ovia sekä teemme talorakentamista.

Toimintaamme ohjaa tahto tehdä Suomen parhaita stretch sisäkattoja, jotka suunnitellaan ja toteutetaan asiakkaalle kunkin kohteen yksilöllisiin tarpeisiin räätälöitynä. Haluamme myös näyttää vahvan tietotaitomme ovi- ja talonrakennus osaamisessamme.

Vastaa hakemuksessasi seuraaviin kysymyksiin

  • Kerro meille mitä osaat, mistä innostut ja mistä unelmoit
  • Millaista työkokemusta sinulla on ja kuinka pitkältä ajalta
  • Minkä tyyppisestä työsuhteesta olet kiinnostunut (kokopäiväinen, osa-aikainen, harjoittelija, jne.)
  • Onko käytössäsi oma auto

Lähetä hakemuksesi osoitteeseen: [email protected] / Otsikolla: Työhakemus